Flode ontzorgt werkgevers. We brengen de basis op orde, maar bieden veel meer. Flode geeft organisaties aan de hand van duidelijke stappen een boost waarbij we altijd denken en handelen vanuit de mens en hun kwaliteiten.

  1. Een grondige inventarisatie
    Iedere organisatie behoort een goede basis te hebben die voldoet aan de richtlijnen voor goed werkgeverschap. We starten daarom met een grondige inventarisatie waarmee we de informatie, behoeftes en mogelijkheden in de organisatie ophalen. Dit doen we met behulp van uitgebreide enquêtes en gesprekken met de directie, leidinggevenden en werknemers.
  2. De basis op orde
    De uitkomsten van de inventarisatie leveren inzichten op. Hieruit wordt duidelijk in hoeverre uw organisatie de basis op orde heeft en hoe we van uw organisatie een Topwerkgever kunnen maken. We werken de punten uit in een concreet en actiegericht plan, zodat we aan de slag kunnen.
  3. Flode faciliteert en bouwt verder
    We nemen alles uit handen en zorgen voor een georganiseerde aanpak met als vertrekpunt een goede basis. Staat de basis, dan werken we samen toe naar een beleid dat de organisatie en haar werknemers daadwerkelijk verrijkt. Dit voor iedere organisatie weer anders.

 

Samen met Flode dragen we dit uit zodat u met trots kunt zeggen dat u een Topwerkgever bent!

Maak de stap om als organisatie samen te werken naar de top!
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel: +31 (0)641 480 678 of stuur een mail naar: info@flode.nl.