Flode is opgestart (2015) door mij, Kimm Stelwagen. Ik heb inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en professionalisering van verschillende veelal productie- en familiebedrijven.

Door projecten regelmatig te starten met persoonlijke gesprekken heb ik voor verschillende organisaties, kansen ontdekt en plannen kunnen maken voor interne optimalisatie.

De gerealiseerde kansen, hebben diverse malen geresulteerd in verbeterd resultaat, een slimmer en geautomatiseerd werkproces en een fijne werksfeer. Volledig inzicht en verbinding van de medewerkers aan de organisatie, hebben het mogelijk gemaakt dat doelstellingen gezamenlijk behaald konden worden.

Het samenwerken aan interne optimalisatie, geeft zoveel energie, dat ik dit graag verzorg voor verschillende organisaties.

Kennis draag ik graag over. Ik werk dan ook samen met HR en Management starters. Afstuderen behoort ook tot de mogelijkheden.

FLODE  = stroom in het Zweeds.

Stroom voor de organisatie,
Stroomlijning van de organisatie

De vertaling vanuit het Zweeds is gemaakt vanwege de mogelijkheden die Zweden biedt voor wat betreft de combinatie werk en privé. Ik ben ervan overtuigd dat een goede afstemming van werk en privé van zeer groot belang is bij de optimalisatie van de organisatie.

De door mij opgedane ervaringen zijn omgezet in een gestructureerde methode. Een methode voor iedere organisatie die wil groeien. Kies ook voor de Flode methode.