Flode is opgestart (2015) door Kimm Stelwagen. Met inmiddels 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en professionalisering van verschillende veelal productie- en familiebedrijven, is Flode ontwikkeld tot een organisatie, die op zeer professionele wijze organisaties begeleidt in het realiseren van gewenste doelstellingen.

Flode werkt met een team professionals die allemaal hun unieke bijdrage leveren aan het realiseren van doelstellingen voor organisaties.

De gecreëerde kansen, hebben vele malen geresulteerd in verbeterd resultaat, een slimmer en geautomatiseerd werkproces en een fijne werksfeer. Volledig inzicht en verbinding van de medewerkers aan de organisatie, hebben het mogelijk gemaakt dat doelstellingen gezamenlijk behaald konden worden.

Het samenwerken aan gewenste doelstellingen, geeft zoveel energie, dat we dit graag verzorgen voor verschillende organisaties.

Kennis dragen we graag over. We werken dan ook samen met HR-, Management- en Bedrijfskundige starters. Afstuderen bij Flode behoort ook tot de mogelijkheden.

FLODE  = stroom in het Zweeds.

Stroom voor de organisatie,
Stroomlijning van de organisatie

De vertaling vanuit het Zweeds is gemaakt vanwege de mogelijkheden die Zweden biedt voor wat betreft de combinatie werk en privé. Flode is ervan overtuigd dat een goede afstemming van werk en privé van zeer groot belang is bij de optimalisatie van de organisatie.

De door Flode opgedane ervaringen zijn omgezet in een gestructureerde methode. Een methode voor iedere organisatie die wil groeien. Kies ook voor de Flode methode.